dinsdag 23 april 2013

(P)inspiratie #1

Zondag is het er helaas niet van gekomen maar vandaag is het dan eindelijk zo ver: onze eerste (P)inspiratie artikel staat online. Normaal zal dit artikel in het weekend verschijnen maar dat lukte dit keer niet. Als jij nog leuke DIY- blogs of pins weet, laat het ons dan weten in een reactie of via Twitter!

We hebben het gisteren ook al eventjes over deze leuke DIY/personal lifestyle-blog gehad. Vandaag zetten we ze extra in de spotlights: de dames van 'A Beautiful Mess'! Op dit blog is van alles en nog wat terug te vinden, van persoonlijke (foto)verslagen tot en met heerlijke recepten en de meest leuke do it yourselfs. De blog is Engelstalig maar alleen plaatjes kijken is al leuk genoeg want van fotograferen hebben deze meiden wel verstand!Elsie (rechts op het fotootje) begon in de zomer van 2007 in haar eentje 'A Beautiful Mess' maar toen Emma in 2011 al ruim een jaar meehielp, heeft Elsie haar officieel gevraagd mede-eigenaar van de blog te worden. Samen sleepte zij een boekendeal binnen en zijn zij hier op het moment druk mee bezig. Wij zijn in elk geval benieuwd naar hun boek!

Onze persoonlijk favoriete artikelen op een rij: het verlichte hoofdbord, de songtekst wand art en de chalkboard drink glazen.

Kende jij de blog van Elsie + Emma al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten