maandag 22 april 2013

Home deco | versier je eigen mok

Vandaag (alweer) een home deco-artikel en ik kan je verklappen dat er voor morgen weer één ingepland staat. Wij zijn echte koffie en thee drinkers dus zodoende zijn wij op het idee gekomen om een witte, simpele mok om te toveren in een gepersonaliseerde theemok! Je hebt niet zo veel nodig om toch zo'n leuk resultaat te krijgen en weet je wat nou het fijnste is? De mok ik nog vatwasserbestendig ook! Twee vliegen in één klap noemen wij dat.

Wel heeft Kim ondervonden dat het nog knap lastig is om een beetje mooi te schrijven op zo'n ronde vorm maar we hebben ons best gedaan. Ons idee is geïnspireerd op dat van de dames van de A Beautiful Mess-blog met dit artikel! We hebben onze mok zo "low budget" mogelijk gehouden waardoor zo'n mok op maar €2,37. Laten we maar meteen aan de slag gaan..

Benodigdheden:
Witte mok (Blokker Best Budget 4 stuks voor €3,50)
Zwarte permanente stift (Pipoos €1,50)
Oven

1. Verwarm de oven voor op 150 graden. Versier en personaliseer de mok naar eigen wens en de het stift even goed drogen. Zorg er wel voor dat kleding en meubels goed beschermt zijn want deze stift is niet uit te wassen!
2. Bak de mok in 25 minuten af en laat deze voor minimaal één uur afkoelen in de oven met het deurtje op een kier. Klaar voor gebruik!

Ben jij ook een echte koffie/theeleut?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten