vrijdag 19 april 2013

Fashion | simpele canvas-tas

Welkom! Vandaag is voor dit blog een belangrijke dag.. het eerste DIY-artikel staat online! Laat weten wat je van het artikel vindt, wij staan zeker open voor feedback!

Gisteravond zijn we hard aan de slag gegaan om wat projectjes voor te kunnen bereiden en dat is goed gelukt. Vandaag laten we een projectje zien in de catorgie "fashion" namelijk een canvas-tas met quote. Heel veel mensen gaan boodschappen doen of winkelen maar nemen geen eigen tasje mee. Vaak worden er plastic (boodschappen)tassen verspreid en dat is eigenlijk slecht voor het milieu. Natuurlijk nemen wij ook dit soort tasjes aan in winkels maar wat doe je er daarna eigenlijk nog mee? En zeg nou zelf: het is toch veel leuker om een eigengemaakt tasje mee te nemen!


Benodigdheden voor 1 canvas-tas:
Canvas-tas + roze textielstift (Hema)

1. Zorg ervoor dat de tas ietswat plat is (zonder vouwen) en leg er een stuk papier of karton tussen tegen het doordrukken.
2. Zoek een leuke qoute uit op het internet en schrijf deze op de tas. Je kunt natuurlijk ook een qoute of tekening overtrekken door en afdruk daarvan in het tasje te schuiven bovenop het papier/karton.
3. Versier de tas verder naar lieve lust. Laat de canvas-tas wel goed drogen en zorg ervoor dat het niet op je kleding komt!

Wij hebben onze tas simpel gehouden en waren dan ook binnen 10 minuten klaar. De tas is makkelijk wasbaar en je hoeft niet bang te zijn dat je tekening of qoute verdwijnt. Onze qoute komt van Pinterest en vonden we wel toepasselijk nu de lente eraan komt!

Gebruik jij vaak plastic tasjes of heb jij één stevige (boodschappen)tas die je keer op keer gebruikt?

2 opmerkingen: